Vintage Kilo Sale in Der Aa-kerk in Groningen

GRONINGEN

De Der Aa-kerk in Groningen is zaterdag 2 en zondag 3 december toneel van een Vintage Kilo Sale.

De kerk wordt hiervoor gevuld met kledingrekken vol vintage kleding, kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Deze kleding wordt niet per stuk, maar per kilo afgerekend. Klanten betalen 15 euro per kilo kleding. In de kerk staan weegschalen om de vintage vondsten te kunnen wegen. Ook voor een pasruimte (met spiegels) wordt gezorgd.

Tweeduizend kilo kleding

In totaal is tweeduizend kilo kleding geselecteerd. De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Eventuele waardevolle stukken zijn niet uitgefilterd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld.
De Vintage Kilo Sale, die is georganiseerd door The Vintage Rebel, duurt zaterdag 2 december van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 3 december van 12.00 tot 16.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen