Wereldberoemd circusgezelschap CIRCA in Groningen

GRONINGEN

Grand Theatre heeft deze week -van maandag 27 tot en met donderdag 30 november - bezoek uit Australië. Het wereldberoemde circusgezelschap CIRCA repeteert op dit moment in het theater voor ‘Beyond Beyond’, een herwerkte versie van de succesproductie ‘Beyond’.

In december speelt het gezelschap de voorstelling zes keer exclusief voor het Groninger publiek; van vrijdag 8 tot en met zondag 10 en op dinsdag 12 december.

Beyond Beyond

De Australiërs van CIRCA herbewerken en spelen ‘Beyond (Beyond)’ speciaal voor Grand Theatre en zijn publiek. De circusvoorstelling gaat over de dunne grens tussen mens en dier, tussen gek en geniaal, tussen droom en werkelijkheid. ‘Beyond Beyond’ is een mix van verschillende vormen van circus, zoals trapeze en Chinese paal.

CIRCA

De Australische groep CIRCA maakt krachtige producties waarin circus, beweging, dans en theater samenkomen. CIRCA is inmiddels in 39 landen over zes continenten te zien geweest. De Australiers zijn geen onbekenden in Groningen, waar ze eerder te zien waren tijdens Noorderzon (met ‘The Space Between’ in 2006 en ‘By the light of stars that are no longer’ in 2008) en in De Oosterpoort (met ‘Wunderkammer’ in 2014).
Meer informatie/kaartverkoop: grandtheatregroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen