Inloopbijeenkomst over wijkverbetering Selwerd

GRONINGEN

Wijkbedrijf Selwerd in Groningen is vrijdag 1 december toneel van een inloopbijeenkomst over de wijkverbetering Selwerd.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de naam voor dit project onthuld en wordt het informatiepunt geopend. Wijkplatform Selwerd maakt bekend welk idee, opgehaald tijdens de bewonersavond op 16 november, wordt beloond met een bijdrage. Daarna kunnen wijkbewoners bij diverse standjes, ingedeeld op onderwerp, informatie over initiatieven en projecten in de wijk ophalen. Ook kan worden gestemd op het te gebruiken logo en kan worden kennisgemaakt met de diverse initiatieven binnen en vanuit het Wijkbedrijf. Een en ander gebeurt in aanwezigheid van de wethouders Mattias Gijsbertsen, Paul de Rook en Roeland van der Schaaf. De inloopbijeenkomst duurt van 15.00 tot 16.30 uur.

Auteur

Marc Jansen