Sara Tavares naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Sara Tavares geeft zondag 8 april 2018 een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Sara Tavares werd in 1978 geboren in de Portugese hoofdstad Lissabon. Ze is vooral bekend vanwege haar deelname aan het Eurovisiesongfestival van 1994, dat gehouden werd in de hoofdstad Dublin. Met het nummer ‘Chamar a música’ eindigde ze toen op de achtste plek.

Coisas Bunitas

Na een lange afwezigheid keert de Kaapverdisch-Portugese artieste terug met een nieuwe, vijfde plaat. Op dit nieuwe album, ‘Coisas Bunitas’, is een meer urbane, hedendaagse sound te horen. Ze bezingt er de mooie dingen van het leven, dichterbij dan we vaak denken, op. De herboren, hippe Tavares laat zich daarbij begeleiden door Afrikaanse musici als Manecas Costa (Guinee-Bissau), João Gomes (Mozambique) en N’Du (Angola).
Aanvang: 20.30 uur. Entree: 20 euro.

Auteur

Marc Jansen