Wintercircus Arlette Hanson in MartiniPlaza

GRONINGEN

Wintercircus Arlette Hanson staat zondag 24 december met zijn 39ste productie ‘Fraaie Fratsen’ in MartiniPlaza in Groningen.

In ‘Fraaie Fratsen‘ geen piste vol zaagsel, maar een compleet pretpark: Fratsenland. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Twee acrobaten draaien hoog boven het toneel salto’s en schroeven.

Blindentolken

De voorstelling wordt door Stichting Komt het Zien! toegankelijk gemaakt voor blinde en slechtziende mensen. Twee blindentolken doen via een koptelefoon live verslag (audiodescriptie) van alles wat te zien is. Om de beleving compleet te maken krijgt het visueel beperkte publiek voor de show een introductie op een voelplein. Hier zijn maquettes van het decor, attributen uit de voorstelling en alle circusartiesten in kostuum. Er wordt uitleg geven en alles mag getast of van heel dichtbij bekeken worden.
Aanvang: 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.martiniplaza.nl en 050 - 5222 797.
Meer informatie: www.wintercircus.nl

Auteur

Marc Jansen