Hans & Grietje De Musical in MartiniPlaza

GRONINGEN

In MartiniPlaza in Groningen wordt woensdag 27 december de familievoorstelling Hans & Grietje De Musical uitgevoerd.

De van RTL Telekids bekende Janouk Kelderman vertolkt in deze Van Hoorne Entertainment-productie de rol van Grietje. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical.

Hans & Grietje

In Hans & Grietje De Musical kan een houthakker zijn kinderen niet meer onderhouden. Hij besluit Hans en Grietje achter te laten in het bos, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans en Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is.

Sprookjesverkleedwedstrijd

Aan Hans & Grietje De Musical is een sprookjesverkleedwedstrijd verbonden. Kinderen die verkleed naar de voorstelling komen, maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Meet & greet en sprookjesafterparty

Na afloop van de voorstelling staat een uitgebreide meet & greet geprogrammeerd. Daarbij kan iedereen met alle acteurs op de foto. In de foyer staat een sprookjesafterparty gepland.
De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaartprijs € 19,50. Reserveringen: www.martiniplaza.nl of 050 - 5222 797.

Auteur

Marc Jansen