‘Me, Myself and …TRUMP’ in Groninger Forum

GRONINGEN

In het Groninger Forum (Hereplein) staat woensdag 13 december ‘Me, Myself and... TRUMP’ geprogrammeerd.

Dit is de eerste van drie evenementen in het Groninger Forum waarin een veelbesproken wereldleider centraal staat. Vaste host in deze serie is Eelco Bosch van Rosenthal.

Donald Trump

Tijdens de eerste ‘Me, Myself and...’ worden de schijnwerpers gericht op Donald Trump. Journalist en VS-correspondent Michiel Vos, Marije Cornelissen (ex-Europarlementariër voor GroenLinks en directeur UN Women NC Nederland) en Tim Jelfs (assistent-professor American Studies, RUG) bespreken uitspraken, tweet en gedrag van de president van de Verenigde Staten.

Erdogan en Poetin

Op ‘Me, Myself and... TRUMP’ volgen ‘Me, Myself and...’s die in het teken staan van Recep Tayyip Erdogan (17 januari 2018) en Vladimir Poetin (28 februari 2018).
De voertaal is Engels. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 7,50 euro.

Auteur

Marc Jansen