ESNS line-up compleet met toevoeging Alma, Skott en Youngr

GRONINGEN

Met de bevestiging van onder meer Alma, Skott en Youngr is de line-up van Eurosonic Noorderslag 2018 compleet. De 32ste editie van het festival vindt van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 januari plaats in Groningen.

Bevestigd zijn: Alma, Amartey, Batobe, Christof van der Ven, De Likt, Dodecahedron, Jagd, Kuenta I Tambu, Leafs, Pitou, Skott, Stuart Mavis en Youngr.

EBBA

Alma, Skott en Youngr zijn winnaars van de European Border Breakers Awards (EBBA). Deze awardshow vindt woensdag 17 januari plaats in MartiniPlaza. Andere EBBA-winnaars die op Eurosonic spelen zijn Alice Merton, Off Bloom en Sigrid. Kaarten voor zowel Noorderslag als Eurosonic zijn beschikbaar via www.ESNS.nl (Noorderslag is bijna uitverkocht).

Auteur

Marc Jansen