Groot Gronings Kerstconcert #8 in San Salvatorkerk

GRONINGEN

Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor (NNOOK) heeft voor de achtste keer het Groot Gronings Kerstconcert georganiseerd. Dit concert vindt zondag 17 december plaats in de San Salvatorkerk in Groningen.

Het NNOOK is een 55-koppig gemengd koor. Het staat onder leiding van dirigent Arnold Jonker en wordt begeleid door vaste repetitor Hessel Bij de Leij. Het NNOOK zingt voor de pauze opera-, operette- en musicalliederen. Na de pauze worden kerstliederen gezongen. De 11-jarige Milou Laros soleert.

Zangzaad

Behalve het organiserende NNOOK treedt het door Ester van Dijk geleide homomannenkoor Zangzaad op tijdens het Groot Gronings Kerstconcert. Zangzaad presenteert een gevarieerd kerstprogramma. Het wordt daarbij op piano begeleid door Bram de Wit.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_76035" align="aligncenter" width="445"]Homokoor Zangzaad (eigen foto). Homokoor Zangzaad (eigen foto).[/caption] Het concert wordt afgesloten met samenzang met het publiek.

Voorverkoop

Het concert duurt van 14.45 tot 17.00 uur. Entree: 15 euro. In de voorverkoop - op de woensdagen 6 en 13 december tussen 14.00 en 16.00 uur in MFC De Wijert - kosten de kaartjes 12,50 euro. Kaarten zijn ook te bestellen via www.nnook.nl en www.zangzaad.info.

Auteur

admin