‘Staakvermaak’ in Groninger Forum

GRONINGEN

Leerkrachten in het basisonderwijs gaan dinsdag 12 december staken. Ouders en verzorgers, maar vooral kinderen, kunnen dan voor ‘Staakvermaak’ terecht in het Groninger Forum (Hereplein).

Van 10.00 uur tot het einde van de middag draaien voortdurend kinderfilms, kunnen robots worden gebouwd en ‘knutsels’ gemaakt in de knutselhoek, en is het café (met wifi) open voor ouders die stiekem toch een paar zaken voor hun werk willen afronden.

Voorproefje Roald Dahl Festival

Als voorproefje op het Roald Dahl Festival wordt Steven Spielbergs ‘De GVR’ vertoond. Daarnaast zijn er voorstellingen van ‘Paddington 2’ en ‘De dieren uit het Hakkebakkebos’. Het Groninger Forum hanteert een speciaal filmtarief voor ‘Staakvermaak’: 5 euro.
Meer informatie: www.groningerforum.nl/staakvermaak.

Auteur

Marc Jansen