Jimmy Carr in 2018 naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De populaire Britse comedian Jimmy Carr staat zondag 18 november 2018 in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start vrijdag 8 december 2017 om 15.00 uur.

De show in Groningen is onderdeel van Jimmy Carrs uitgebreide Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Worldtour. Voor deze tour verzamelde Jimmy Carr de beste grappen uit zijn vijftienjarige carrière én schreef hij splinternieuw materiaal. En Jimmy Carr heeft nogal wat materiaal om uit te putten. Hij speelde meer dan tweeduizend shows voor ruim twee miljoen mensen op vier verschillende continenten. Jimmy Carr won de British Comedy Award voor ‘Best Live Stand-up Tour’ en werd genomineerd voor de Perrier Award. Jimmy Carr verschijnt ook veelvuldig in de media. Zo is hij te zien in shows als Your Face Or Mine, QI, 8 Out Of 10 Cats, Have I Got News For You en The Graham Norton Show. Ook was Jimmy Carr een van de comedians tijdens de Comedy Central Roast Of Rob Lowe en won hij de prestigieuze Roast Battle gepresenteerd door Jeff Ross. Zijn vorige show ‘Funny Business’ is te zien op Netlfix.

Auteur

Marc Jansen