Groot Winter Kerstcircus in Groningen

GRONINGEN

Het voormalige GREMI-terrein in Groningen - de hoek van de Bornholmstraat, Helsinkistraat en Osloweg - is van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari decor voor het Groot Winter Kerstcircus Groningen.

Met uitzondering van Nieuwjaarsdag presenteert Circus Renz Berlin elke dag om 15.00 uur een show met een keur aan artiesten uit heel Europa. Gedurende twee uur komt alles voorbij: luchtacrobatiek, clowns, diablo-/ jongleeracts en acts met Friese en Arabische paarden, pony's, Siberische steppekamelen en honden.

Talentenjacht

Circus Renz Berlin wil ook plaatselijk talent een kans bieden. Belangstellenden kunnen een gooi doen naar een rol in het Groot Winter Kerstconcert. Zaterdag 16 december worden hiervoor audities gehouden. Aanmelding: info@circus-renz-berlin.nl.
Meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl.

Auteur

Marc Jansen