Kerstconcerten gospelkoor Repete met als thema ‘L.I.G.H.T’

GRONINGEN

Het in 2013 opgerichte gospelkoor Repete presenteert een reeks kerstconcert in de noordelijke provincies. Daarbij worden ook het kerkje van Leegkerk, de Pelstergasthuiskerk in Groningen en kijkboerderij ‘t Hoogeveld in Eelde aangedaan.

Thema van de reeks kerstconcerten is ‘L.I.G.H.T’, een verwijzing naar de plaatsen waarin concerten gegeven worden. Naast Leegkerk, Groningen en Eelde zijn dat Ingwierum en Harkstede.

Programma

Op het programma staan nummers van onder andere Pentatonix, Gungor, The Welcome Wagon, Sufjan Stevens en Peter Hollens. Deze nummers worden zowel a capella als met begeleiding van een eigen band ten gehore gebracht. Dat alles onder leiding van dirigent Peter van Dijk-Veldkamp. Het concert in de kerk van Leegkerk is zaterdag 16 december (aanvang 16.00 uur), dat in de Pelstergasthuiskerk woensdag 20 december (21.00 uur) en dat in ‘t Hoogeveld in Eelde zaterdag 23 december (19.00 uur).
Entree: 10 euro (tot en met 12 jaar: 5 euro). Meer informatie: www.repete-groningen.nl.

Auteur

Marc Jansen