Prijsuitreiking SuperStadjer 2017 in Stadhuis

GRONINGEN

In het Stadhuis in Groningen wordt donderdag 14 december bekendgemaakt wie de verkiezing van de SuperStadjer 2017 heeft gewonnen.

Burgemeester Peter den Oudsten reikt de aan deze eretitel verbonden prijzen uit: 1000 euro voor een door de winnaar aan te wijzen goed doel in de gemeente Groningen en 500 euro voor de winnaar persoonlijk.

SuperStadjer

De verkiezing van de SuperStadjer is voor de tweede keer georganiseerd door de Commissie van Spijsuitdeling. Wim Oosterkamp, vrijwilliger bij de Voedselbank, won de eerste verkiezing. De SuperStadjer is degene die naar het oordeel van de jury op vrijwillige basis het meest bereid is gebleken tot steun en hulp aan medeburger(s) in de gemeente Groningen. De jury bestaat bestaat uit de bestuursleden van de Commissie van Spijsuitdeling en de hoofdredacteur van Dagblad van het Noorden.

Auteur

Marc Jansen