Kerstactiviteit bij Noorderpoort

GRONINGEN

Regionaal opleidingscentrum (ROC) Noorderpoort heeft verschillende kerstactiviteiten geprogrammeerd.

In het Grand Café van Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme wordt donderdag 14 december om 12.30 uur het themabuffet ‘Weihnachtsmarkt’ geserveerd . Wie een vorkje mee wil prikken, kan een plekje reserveren via euroborg@noorderpoort.nl. Een week later, donderdag 21 december, staat er het traditionele Kerstpreuvevenement geprogrammeerd. Dit themabuffet is al helemaal volgeboekt.

Open podium

Noorderpoort Kunst & Multimedia staat donderdag 21 december in het teken van Kerst. Om 11.00 uur gaat in het Verzettheater een open podium van start. Met onder meer een kerstbingo en een kersteditie van het Rad van Fortuin.

Foute kersttrui

Bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn lopen de studenten er van 18 tot en met 22 december op hun kerstbest bij. Elke dag heeft een andere dresscode. Zo is maandag 18 december omgedoopt tot Rudolph-rood-dag en wordt iedereen donderdag 21 december in ‘foute’ kersttrui op school verwacht. Noorderpoort Business & Administratie staat donderdag 21 december eveneens in het teken van de foute kersttrui.

Kerstmarkt

Bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn en Noorderpoort Business & Administratie wordt bovendien een kerstmarkt gehouden; op respectievelijk maandag 18 en dinsdag 19 december. Met onder meer warme chocolademelk en lekkere hapjes.

Auteur

Marc Jansen