Nieuwjaarsfestival 2018 in MartiniPlaza

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen vormt maandag 1 januari het decor voor het Nieuwjaarsfestival 2018.

Het gratis festival start om 17.00 uur met een indoor kermis. Kinderen krijgen een gratis strippenkaart voor de kermisattracties. De kermis duurt tot 19.00 uur. Om 20.00 uur, bij de start van het avondprogramma, luidt burgemeester Peter den Oudsten samen met alle aanwezigen het nieuwe jaar in. Vervolgens wordt geheel volgens traditie het ‘Grunnens Laid’ ingezet. Muziekliefhebbers vanaf 20.30 uur hun hart ophalen bij optredens van het Noordpool Orkest, singer-songwriter Elske De Wall en tal van muzikale Stadjers; dj’s, bands, jazzmuzikanten en singe- songwriters. Vanuit foodtrucks worden allerhande hapjes en drankjes verkocht.
Meer informatie: nieuwjaarsfestivalgroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen