Plien & Bianca en Arjan Ederveen in ‘Selma Ann Louis’

GRONINGEN

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman gaan volgend jaar met Arjan Ederveen het theater in. Zij zijn samen te zien in ‘Selma Ann Louis’, een musicalbewerking van de hitfilm ‘Thelma & Louise’.

De ‘roadmovie-musical’ gaat zondag 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli 2018 in negen theaters door het land. ‘Selma Ann Louis’ staat van dinsdag 3 tot en met zondag 8 juli in MartiniPlaza in Groningen. De kaartverkoop voor deze voorstelling start woensdag 20 december.

Selma Ann Louis

‘Selma Ann Louis’ gaat over de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis. Als zij elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten.

Pieter Kramer

De voorstelling wordt in opdracht van Stichting Theateralliantie geproduceerd door Bos Theaterproducties. Pieter Kramer regisseert het stuk. Nathan Vecht schreef het script.

Auteur

Marc Jansen