Kerstconcerten shantykoor Oosterstörm in De Schakel

GRONINGEN

Shantykoor Oosterstörm uit Groningen geeft zaterdag 23 drie kerstconcerten in De Schakel in Groningen.

Een van deze concerten is speciaal bedoeld voor cliënten van NOVO, ouderen die door allerlei oorzaken moeilijk de deur uit kunnen, en inwoners van verzorgingscentra, eventueel begeleid door mantelzorgers. Dit concert is gratis, inclusief consumptie. Het gratis concert duurt van 16.00 uur tot 17.10 uur. Publiek is vanaf 15.00 uur welkom in de rolstoelvriendelijke De Schakel. Belangstellenden die geen gebruik van een rolstoel maken maar problemen hebben met het vervoer, kunnen eventueel opgehaald worden. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit gratis middagconcert. Deze zijn te bestellen via kerstconcertoosterstorm@gmail.com of 050-3131061 (Nico Siccama).

Avondconcerten

Op dit middagconcert volgen concerten om 19.30 uur en om 21.30 uur. Het concert van 21.30 uur is uitverkocht. Voor het concert van 19.30 uur is nog een aantal kaarten (à 5 euro) verkrijgbaar.

Auteur

Marc Jansen