Terugblik op vijf jaar Stand van Stad in allerlaatste aflevering

GRONINGEN

In het Groninger Forum (Hereplein) staat donderdag 21 december de 39ste en allerlaatste editie van de Stadse talkshow Stand van Stad geprogrammeerd. In deze grande finale blikt presentator Bram Douwes terug op vijf jaar Stand van Stad.

Hoofdgasten zijn hoofdredacteur Erik Wijnholds van Dagblad van het Noorden, arabist, journalist en COA-locatiemanager Esmeralda van Boon en Susan Top van het Groninger Gasberaad. Verder maakt stadsecoloog Jan Doevendans zijn rentree, treedt ouderenrockkoor Jong van Hart op, wordt een kijkje genomen bij Marjolein Rover thuis en maakt Bram Esser van de Kardingeberg een wintersportwalhalla. Het vaste panel is ook van de partij. Dat bepaalt samen met het publiek en Bram Douwes of de stad erop vooruit of achteruit is gegaan.
Aanvang: 20.30 uur. Gratis entree, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Auteur

admin