IJsbaan in Winkelcentrum Paddepoel

GRONINGEN

Wethouder Joost van Keulen opent vrijdag 22 december rond 14.00 uur de ijsbaan van Winkelcentrum Paddepoel in Groningen.

De openingshandeling gaat onder meer gepaard met muziek, ballonnen, prinses Elsa en een vrijkaartjes uitdelende mascotte van ijshockeyclub GIJS.

IJsbaan en randactiviteiten

De ijsbaan is van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 6 januari geopend. Hieraan zijn tal van randactiviteiten gekoppeld. Zo verzamelt theaterwerkplaats De Wijk De Wereld vrijdag 22 en vrijdag 23 december bij een kerstboom verhalen voor een nog te maken theatervoorstelling met bewoners van Selwerd en Paddepoel. Vrijdag 22 december (13.00 -17.00 uur) en zondag 24 december (12.30 tot 16.30 uur) rijdt een kersttreintje door het in kerstsfeer gebrachte winkelcentrum. Zaterdag 23 en zondag 24 december zijn er fotosessies met de Kerstman. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 24 december worden in een inpakchalet cadeautjes gratis (professioneel) ingepakt. Zaterdag 30 december zorgt The Great Borrelnootjes van 11.00 tot 16.00 uur voor een vrolijke, muzikale noot.

Auteur

Marc Jansen