Wintereditie My First Festival in De Oosterpoort

GRONINGEN

In De Oosterpoort in Groningen wordt donderdag 28 december een wintereditie gehouden van My First Festival.

De Oosterpoort wordt voor My First Festival omgetoverd tot een grote speeltuin waar uit alle hoeken, zalen en gaten muziek klinkt Muziek van onder meer Rico & Sticks, Clean Pete, Trafassi, Kikker Swingt, De Liedjes Tovenaar, Dynamo Mundi, HotMamaHot, Het Kleurfeest, Rhythm on Trash, De Taartrovers, ivoren Toren, Vreemde Praktijken en Varkentje Rrrund.

Winter

Omdat deze editie van My First Festival in het teken van de winter staat, krijgt De Oosterpoort een indoor schaatsbaan waarop kinderen lekker kunnen glijden en glibberen zonder nat te worden. Daarnaast kan met pluizige ‘sneeuwballen’ naar vriendjes of ouders worden gegooid.

2 - 12 jaar

My First Festival is voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag ook het allerkleinste broertje of zusje mee. Als hij of zij nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.
My First Festival duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Kaarten (à 17 euro) zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Oosterpoort en op de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen