Gomarus College zet zich in voor Khothatsong Aids Committee

GRONINGEN

Het Gomarus College in Groningen heeft zich donderdag ingezet voor het Khothatsong Aids Committee in het Zuid-Afrikaanse Pretoria.

In de ochtenduren timmerden, bakten, tekenden en haakten leerlingen en docenten dat het een aard had. Allemaal om spulletjes te maken voor een in de middaguren te houden kerstmarkt voor het Khothatsong Aids Committee. Ouders, docenten en buurtbewoners konden hun hart ophalen aan de zelfgemaakte kerstversieringen, kaarten en cadeautjes. En wie geen kerstvieringen of kaarten nodig had, kon luisteren naar kerstliederen en kerstmuziek, simultaan schaken, een hamburger of andere lekkernijen eten. Daarnaast kon iedereen een rondje schaatsen op het schoolplein aangelegde ijsbaan. Kerstmuziek en warme choco maakten de sfeer compleet.

Auteur

Marc Jansen