Het Houten Huis speelt voorstelling over stress en meditatie

GRONINGEN

Het Houten Huis staat donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december met de muzikale en beeldende voorstelling ‘Hoe licht kan een wolk zijn?’ in het Grand Theatre in Groningen.

De voorstelling heeft ‘stress’ en ‘meditatie’ als thema’s en is gemaakt voor jong en oud. De voorstelling van vrijdag 29 december 19.30 uur is evenwel speciaal voor volwassenen bedoeld. Wie wil kan na die voorstelling meelopen in een ‘aandachtswandeling’ door de stad, waarin de dagelijkse omgeving met andere ogen bekeken wordt.

Hoe licht kan een wolk zijn?

In ‘Hoe licht kan een wolk zijn?’ spelen drie mensen een das. De een bakt potten, de ander maakt muziek en de derde doet aan karate. Alle drie proberen ze eenzelfde verhaal te vertellen; over stil zijn van binnen en hoe moeilijk dat is.
De voorstelling is te zien op 28 dececember (14.30 uur), 29 december (14.30 en 19.30 uur) en 30 december (14.30 uur).

Auteur

Marc Jansen