Eindejaarsrecital Robert Koolstra in Lutherse kerk

GRONINGEN

Robert Koolstra geeft zondag 31 december een eindejaarsrecital in de Lutherse kerk in Groningen.

De muziek staat in teken van ‘Oud naar Nieuw’ en bestaat uit diverse werken van Buxtehude, Muffat, Scheidemann en J.S. Bach.

Robert Koolstra

Robert Koolstra studeerde orgel en klavecimbel aan het Noord Nederlands Conservatorium. Hij kreeg daarna een studiebeurs voor zijn postgraduate degree aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Koolstra is regelmatig als solist te horen op orgel en klavecimbel. Hij was betrokken bij verschillende tv- en radio-opnames in binnen- en buitenland. In de Lutherse kerk bespeelt hij het nieuwe orgel van Bernhardt Edskes.
Aanvang: 13.00 uur. Entree: 10 euro. Reserveren: info@svlk.nl.

Auteur

Marc Jansen