Harrie Jekkers en Klein Orkest nóg een keer naar Stadsschouwburg

GRONINGEN

Harrie Jekkers en Klein Orkest komen in 2019 de Stadsschouwburg Groningen voor een reprise van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug'. Dit omdat de voorstelling van 11 mei 2018 in een mum van tijd uitverkocht was. 

Na de succesvolle voorstelling ‘Jekkers & Jeroen’ heeft Harrie Jekkers de smaak weer helemaal te pakken. Nog één keer gaat hij terug naar zijn muzikale roots, want voordat Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij zanger van de legendarische Nederpopgroep Klein Orkest. Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als ‘Later is allang begonnen’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘Over 100 jaar’, en natuurlijk de evergreens ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’, liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/9LsqfgPx_Rw In dit muziektheaterprogramma vertelt Jekkers op cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van Klein Orkest. Muzikaal wordt hij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen.
De voorstelling is 27 maart 2019 (20.15 uur). Kaartverkoop: de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen