Reprise musical van Groninger bodem: Jacques J.

GRONINGEN

GOOV Muziektheater speelt van woensdag 3 tot en met zondag 7 januari in de Stadsschouwburg Groningen een extra reeks voorstellingen van de musical ‘Jacques J.’.

Eerder bezochten ruim tweeduizend mensen deze voorstelling.

Jacques J

In ‘Jacques J.’ komt een mix van historische feiten en journalistieke bevindingen over Groningen in de oorlog, Dagblad van het Noorden, RTV Noord, de studio’s van Aalsmeer en FC Groningen voorbij. Dit alles in de voor Jacques d’Ancona welbekende Stadsschouwburg met live orkest, waar voetbal en cultuur voor één keer samenkomen op de stip.

GOOV Muziektheater

‘Jacques J.’ is speciaal geproduceerd door en voor GOOV Muziektheater. De productie is onder artistieke leiding van Jack Nieborg - bekend van het Shakespearetheater en eveneens regisseur van ‘Jacques J.’ - tot stand gekomen. Jan Veldman heeft het script en de liedteksten geschreven. De muziek is gecomponeerd door Jan Meiborg. De voorstellingen zijn woensdag 3 januari, 20.15 uur; donderdag 4 januari, 20.15 uur; vrijdag 5 januari, 20.15 uur; zaterdag 6 januari, 20.15 uur; zondag 7 januari, 14.30 uur.
Kaartverkoop: www.stadsschouwburggroningen.nl, www.goov.nl, 050 3680368 of aan de kassa van De Oosterpoort.

Auteur

Marc Jansen