Verbeeldingsexperiment ‘This can’t happen’ in Grand Theatre

GRONINGEN

In het Grand Theatre in Groningen staat vrijdag 12 januari het verbeeldingsexperiment ‘This can’t happen’ van theatermaker Emke Idema geprogrammeerd.

‘This can’t happen’is een verbeeldingsexperiment. In dit prikkelende theatrale spel zoekt het publiek de grenzen op van het voorstelbare: voorbij wat waar is; voorbij wat waarschijnlijk is; voorbij wat politiek correct is. Welke alternatieve verhalen schuilen er achter de beelden uit ons collectieve geheugen? Kunnen we, behalve het dominante en gekende verhaal, nog andere werkelijkheden belichten? En wat doet dat met ons? Concept en regie: Emke Idema. Dramaturgie: Nienke Scholts. Spel: Sjoerd Meijer. Geluidsontwerp: Genevieve Murphy.
Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: grandtheatregroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen