Woldmeerduik in Meerstad

GRONINGEN

Het nieuwe strand in de wijk Meeroevers in Meerstad is zaterdag 6 januari toneel van de allereerste Woldmeerduik.

Organisator Bureau Meerstad nodigt ‘iedereen die zin heeft om 2018 fris en gezond te beginnen’ uit deel te nemen. Deelnemers steunen met hun deelname Stichting Spieren voor Spieren.

Meerstad-muts

Alle deelnemers worden om 13.00 uur ontvangen met een ‘symbolische Meerstad-muts’. Hierop volgt een korte gezamenlijke warming-up, waarna om 13.45 uur het startschot voor de duik klinkt. Na de duik staan voor de deelnemers een kom snert en een warme chocolademelk klaar bij een van de aanwezige foodtrucks.

Spieren voor Spieren

Deelname kost €2,50. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen ze door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. Ze halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.

Inschrijving

Inschrijven voor de Woldmeerduik kan tot en met 2 januari.  We net te laat is en toch graag wil meedoen kan zich op de dag zelf om 12.30 uur nog aanmelden op locatie.
Meer informatie: www.meerstad.eu/woldmeerduik.

Auteur

Marc Jansen