Grunnsonic: 38 Groninger acts op negen locaties

GRONINGEN

De binnenstad van Groningen vormt van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari het decor voor het gratis toegankelijke showcasefestival Grunnsonic.

Met optredens van 38 Groninger acts op negen locaties: Buckshot Café, Cafe de Walrus, Cleopatra A.S.G., Club Kiwi, Men at Work, Nachtcafé Warhol, O'Malleys, Het Pakhuis, Sunny Beach.

Line-up

De line-up van het door POPgroningen, in samenwerking met Eurosonic Noorderslag, georganiseerde Grunnsonic bestaat uit bands, hiphop-acts, singer-songwriters en dj’s: Arch Origin, Avery Plains, Blue Eskimo, Boyz in the Woods, Electropoëzie, FLCTS, Haas, HACHE, Hackberry, Hoist The Colours, Hollow Men, HoppaH!, Inge van Calkar, Jim Lok, Jooz, Lars Koehoorn, Launchable Socks, MAARIS, Manzi, Marlene Bakker, Meadowlake, Mulu, Nathan Homan, ohslo, Robin Ijzerman, Sascha Elisah, Sexton Creeps, Shabby Cabs, Small Town Bandits, STRANO, Sunroots, Ten Years Today, The Baby Salad, The Black Cult, The Desmonds, Vera’s Charm, Willem de Roo, Willie Darktrousers & De Splinters.

Pre-shows

Ter promotie van het festival vinden op de woensdagmiddagen 10 en 17 januari pre-shows plaats. De exacte locaties hiervan worden nog bekend gemaakt. Daarnaast is Gronings talent te spotten tijdens de Bus Sessions in de bussen van Q-link op vrijdag 19 januari van 14.15 uur tot 17.30 uur. De timetable en meer informatie over de acts is te vinden op Grunnsonic.nl. Bovendien is zowel een Spotify- als een YouTube-playlist aangemaakt met de naam Grunnsonic 2018.

Auteur

Marc Jansen