Eindfeest Groninger Songwriter Circle in DOT

GRONINGEN

‘De GSC zegt tabee’. Onder deze noemer geeft Stichting Groninger Songwriter Circle zaterdag 13 januari een gratis eindfeest in DOT in Groningen.

Ze presenteert tijdens dit eindfeest op twee podia twaalf acts: Kira, Robin IJzerman, Timo de Jong, Martijn van der Zande, Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering, George Welling, Stefan van de Sande, Lesley Baker, Catself, The Good Case, Wandering Fire en Armand Wijskamp.

Vijf jaar

Stichting Groninger Songwriter Circle (GSC) houdt na vijf jaar op te bestaan. Dit omdat het bestuur van de netwerkorganisatie er niet in geslaagd is geschikte kandidaten te vinden voor een nieuw bestuur. De Groninger Songwriter Circle, een initiatief van Marike Broekema, was een netwerkorganisatie voor lokale singer-songwriters en andere akoestische acts. De GSC startte met bijeenkomsten en jamsessies. Later werden het muzikale avonden waar drie akoestische acts een korte set konden spelen.

Eindfeest

De twaalf acts op het eindfeest hebben in afgelopen jaren allemaal een bijdrage geleverd aan de vele evenementen van de GSC. Het eindfeest van de GSC begint om 20.00 uur en duurt tot 02.00 uur.
Meer informatie: www.gsc050.nl/eindfeest

Auteur

Marc Jansen