CVV Oranje Nassau viert eeuwfeest

GRONINGEN

CVV Oranje Nassau zag 30 april 1918 het levenslicht. Dat betekent dat de voetbalclub uit Groningen over een paar maanden honderd jaar bestaat. En dat kan niet ongemerkt voorbij gaan, vinden de oranje bewoners van Sportpark Coendersborg. Gedurende het hele jaar zijn er jubileumactiviteiten.

De eerste daarvan vindt binnenkort plaats: voor zaterdag 20 januari 2018 is een grootse reünie voor alle leden en oud-leden van de vereniging georganiseerd. Het programma, dat duurt van 12.00 tot 24.00 uur, bevat voor elk wat wils.

Oranje Leeuwinnen in virtual reality

In de middaguren vinden overwegend sportieve activiteiten plaats. Met als een van de hoogtepunten de het in de bus van de ‘Oranje Leeuwinnen’ in virtual reality herbeleven van het EK voor dames. Verder staan verschillende voetbalspellen, een ON 100 voetbalquiz en een tentoonstelling over de historie van de club geprogrammeerd. De tentoonstelling wordt zaterdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club, al geopend. ‘s Avonds is het tijd voor feest. Na een buffet trappen de mannen van Kent u deze nog af met een voetbalquiz, waarna het feest in de feesttent los kan barsten met een dj en een band.

Jubileumjaar

Na de reünie staan onder meer darts-, footgolf- en footvolley-activiteiten geprogrammeerd in het jubileumjaar. Verder is er uiteraard de feestviering rondom de daadwerkelijke verjaardag op 30 april 2018.
Meer informatie/ aanmelding voor de reünie: www.cvvoranjenassau.nl/reunie.

Auteur

Marc Jansen