DI-RECT naar De Oosterpoort

GRONINGEN

DI-RECT geeft woensdag 9 mei een concert in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start zaterdag 13 januari om 10.00 uur.

DI-RECT releaste het album ‘Rolling with the Punches’ in het najaar van 2017. Dit gebeurde tijdens de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Vrijdag 6 april wordt in Maastricht de clubtour Rolling with the Punches door het land afgetrapt.

Rolling with the Punches

‘Rolling with the Punches’ werd onlangs genomineerd voor een Edison Rock. Uit het juryrapport: ‘Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.’

Visuals

DI-RECT zal met een 9-koppige band het podium in de clubs betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerst met uitgebreide visuals. Dit experiment smaakte naar meer en zal zeker ook worden doorgevoerd tijdens de clubtour.
Aanvang: 20.00 uur. Meer informatie/ kaartverkoop (à 23 euro): de-oosterpoort.nl.
https://youtu.be/ujQkFdz5-9k

Auteur

Marc Jansen