DeWolff naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De psychedelische bluesrockband DeWolff keert donderdag 24 mei met nieuwe muziek terug naar De Oosterpoort in Groningen.

DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/ gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond-orgel. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde livebands van het land en werden zes studio-albums en een livealbum uitgebracht. DeWolff richtte begin 2015 het eigen platenlabel Electrosaurus Records op en bouwde een eigen studio: de Electrosaurus Southern Sound Studio. Hiermee is volledige creatieve vrijheid gewaarborgd. In samenwerking met Mascot Records wordt 4 mei een nieuw album gereleast.
Aanvang: 20.00 uur. Meer informatie/ kaartverkoop (à 20 euro): de-oosterpoort.nl.
https://youtu.be/qmfcPoO34bU

Auteur

Marc Jansen