Lezing Edward van der Tuuk in De Harmonie: ‘Democratie in een nieuw jasje’

GRONINGEN

[caption id="attachment_77038" align="alignleft" width="140"] Edward van der Tuuk (eigen foto). [/caption]

GRONINGEN - Filosoof Edward van der Tuuk geeft zaterdag 20 januari een lezing bij Sociëteit De Harmonie. De lezing is getiteld: ‘Democratie in een nieuw jasje’. Deze voordracht gaat over hoe politici en partijen politiek bedrijven, de rol van (sociale) media en hoe de mondige en goed geïnformeerde burgers van nu hun positie bepalen. Is de democratie toe aan een make-over? Na de lezing wordt gepauzeerd, daarna is er ruimte voor discussie. Alles in een informele sfeer.
De lezing, waarmee Sociëteit De Harmonie haar lezingenserie ‘Uurtje Cultuurtje’ aftrapt, duurt van 15.30 tot 17.30 uur. Entree: 5 euro (leden: gratis). Inschrijving: lezing@sociëteitdeharmonie.nl.

Auteur

Marc Jansen