Electrosonic in Music&Tech Hideout (Oosterstraat 52)

GRONINGEN

Een kantoorpand aan de Oosterstraat 52 in Groningen is donderdag 18 januari toneel van Electrosonic.

Electrosonic, een Eurosonic-spin-off , is een festival met ‘de betere elektronische livemuziek’. Vanaf 19.00 uur staan de acts FENN, FLCTS, Komplement en Stahlr geprogrammeerd. Het Groningse kunstenaarscollectief Broodkast verzorgt dj-sets. Behalve livemuziek zijn er tijdens Eurosonic Noorderslag verschillende andere activiteiten in het kantoorpand in de Oosterstraat, door initiatiefnemer/ host Chordify voor de gelegenheid omgedoopt tot Music&Tech Hideout.

Kruisbestuiving

Deze activiteiten staan in het teken van de kruisbestuiving tussen muziek en elektronica. Zo worden een licht-installatie en -visuals tentoongesteld, worden foto’s van Tineke Klamer getoond, zijn er In De Kringloop-sessies met verschillende artiesten en dient het pand overdag als Public Meeting Space.
Gratis tickets voor Electrosonic zijn verkrijgbaar op https://musicandtechhideout.stager.nl/web/tickets.

Auteur

Marc Jansen