Muzikale middag voor boekenliefhebbers bij Godert Walter

GRONINGEN

Boekhandel Godert Walter in Groningen heeft voor donderdag 18 januari een muzikale middag voor boekenliefhebbers gepresenteerd. Dit omdat de stad deze week in de ban is van muziekfestival Eurosonic Noorderslag.

Vanaf 15.00 presenteert en signeert schrijfster Yaël Vinckx haar nieuwe boek ‘Volgens Willem, Een onbeschofte geschiedenis van rock in Nederland’. Dit wordt omlijst door gitarist Dick Rietveld (Picture That). Om 16.00 uur volgt een optreden van Meindert Talma. Hij leest scènes voor uit zijn onlangs verschenen roman (plus cd) ’Je denkt dat het komt’. Ook deelt hij eerdere ervaringen met Eurosonic. Hij brengt bovendien een lied ten gehore. Na afloop signeert hij zijn boeken. Vanaf 17.00 uur vertelt Igor Wijnker over zijn boek ‘Rock City’, een verzameling reportages uit muziekstad Groningen. Ook Wijnker signeert na afloop. Godert Walter heeft de laatste twee onderdelen van de muzikale middag georganiseerd in samenwerking met Uitgeverij Passage.

Auteur

Marc Jansen