Informatiebijeenkomst voor statushouders bij Humanitas: ‘Aan de slag, mijn route naar werk’

GRONINGEN

‘Aan de slag, mijn route naar werk’. Onder deze noemer heeft Humanitas een informatiebijeenkomst voor statushouders georganiseerd. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Humanitas Groningen Stad op het Akerkhof.

Humanitas wil vluchtelingen hiermee stimuleren zich goed te informeren en zelf regie te nemen in hun zoektocht naar werk. Vragen die centraal staan:
  • hoe vergroot ik mijn kansen op het vinden van werk;
  • wat zijn mogelijkheden om aan werk te komen;
  • aan welke voorwaarden moet ik voldoen?
Deelnemende organisaties zijn: Link050 /vrijwilligersvacaturebank, gemeente Groningen, Alfa-college, Noorderpoort, Opleiding Binn'stad, Werken zonder Grenzen, Start People en Humanitas Netwerkvrijwilligers.
De informatiebijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.30 uur.

Auteur

Marc Jansen