De Dichtclub presenteert bundel ‘Welkom bij de Club!’

GRONINGEN

De Dichtclub presenteert donderdag 25 januari in de Kroeg van Klaas in Groningen zijn bundel ‘Welkom bij de Club!’.

De Dichtclub bestaat uit dichters die elke eerste woensdag van de maand bij elkaar komen om eigen werk voor te dragen. Elke dichter presenteert daarbij telkens minimaal één nieuw gedicht. Sinds de oprichting wordt elk jaar - tijdens de Poëziemarathon - een bundel uitgegeven met een compilatie van het werk dat de leden het voorgaande jaar geschreven hebben voor De Dichtclub.

Dichtclubleden

Van de volgende Dichtclubleden zijn vier gedichten, een biografietje en een foto in de bundel opgenomen: André Degen, Renée Luth, Joost Oomen, Sylvia Dragtstra, Rik Andreae, Hubert Klaver, Lilian Zielstra, Esmé van den Boom, Maaike Rijntjes, Hanne Stegeman, Erik Loeffen, Richard Nobbe, Philip Rozema, Ileen Rook en Annegreet Bos. Alle dichters die in de bundel opgenomen zijn, dragen bij de bundelpresentatie eigen werk voor.
Aanvang: 20.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen