Justin Hayward naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Justin Hayward geeft zondag 29 april een soloconcert in De Oosterpoort in Groningen.

Justin Hayward is vooral bekend als de zanger, leadgitarist en componist van de band Moody Blues. Deze band heeft de afgelopen decennia 55 miljoen albums verkocht en talloze onderscheidingen ontvangen. Moody Blues staat wereldwijd bekend als muzikale vernieuwer.

Nights in White Satin

Justin Hayward startte zijn carrière als zelfstandig songwriter. In de zomer van 1966 sloot hij zich aan bij de Moody Blues. Dit leidde met de single 'Fly Me High' al snel tot succes. Vervolgens verschenen de klassieker 'Nights in White Satin' en uiteindelijk het toonaangevende album 'Days of Future Past'.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/9muzyOd4Lh8 Justin Hayward tekende ook nog voor genrebepalende Moody Blues-hits als 'Question', 'The Voice', 'I Know You're Out There Somewhere' en 'Your Wildest Dreams'. Daarnaast bracht hij soloalbums- en dvd's uit.
Het concert begint om 20.00 uur. Entree: 48,50 euro.

Auteur

Marc Jansen