‘Daar komen de kinderdichters’ in Groninger Forum

GRONINGEN

Het Groningen Forum in Groningen is zaterdag 27 januari van 11.15 tot 11.45 uur pleisterplaats van ‘Daar komen de kinderdichters’.

‘Daar komen de kinderdichters’ is een tournee met kinderdichters en dichters-voor-kinderen, georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Groningen (SLAG), Het Poëziepaleis en Biblionet. De tournee is onderdeel van de Poëziemarathon.

Deelnemende (kinder)dichters

Deelnemende kinderdichters zijn Marrah en Jacco uit de stad Groningen, Bree en Tom uit Zuidhorn, Tessa uit Haren, Josca uit Eemsmond en Derk uit Vlagtwedde. De volgende dichters-voor-kinderen doen mee: Kasper Peters, Corien Oranje, Remco Ekkers en Kees Spiering. Speciaal voor deze tournee hebben alle deelnemende (kinder)dichters een nieuw gedicht geschreven op het thema van de Poëzieweek 2018: Theater.

Tournee

Behalve het Groninger Forum doet ‘Daar komen de kinderdichters’ Bibliotheek Zuidhorn, Bibliotheek Haren, Bibliotheek Hoogezand en Bibliotheek Winschoten aan.

Auteur

Marc Jansen