Toneelgroep Amsterdam naar Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN

Toneelgroep Amsterdam staat vrijdag 9 februari met de voorstelling 'De andere stem' in Stadsschouwburg Groningen.

In ‘La voix humaine’ van Jean Cocteau belt een vrouw haar ex-geliefde in een laatste poging de breuk ongedaan te maken. Het publiek moet op basis van haar reacties gissen naar de antwoorden van de man. In ‘De andere stem’ laat Ramsey Nasr hem aan het woord. Hij probeert praktisch te blijven en de boedelscheiding netjes af te handelen. De vrouw aan de andere kant van de lijn lijkt het veel moeilijker te hebben, maar dat is slechts schijn. Zo ontvouwt zich een verhaal van twee geliefden die meermaals hebben getracht een punt achter hun relatie te zetten.
Aanvang: 20.15 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen