Poëzie Pubquiz in café De Molleboon

GRONINGEN

Café De Molleboon in Groningen vormt zondag 28 januari het decor voor de Poëzie Pubquiz.

In deze pubquiz wordt de poëziekennis van liefhebbers en gelukszoekers getest. Dichters stappen voor een paar uurtjes in de schoenen van quizmasters. Zij lezen kort voor uit eigen werk en stellen daarna pittige vragen. Naast parate dichtkunstkennis speelt de geluksfactor een grote rol.

Dichters

Deelnemende dichters zijn Rik Andreae, Chris van Boetzelaer, Trudy Dijkshoorn, Sylvia Dragtstra, Trix Giebels, Karlien ter Haar, Paul Janssen, Ânne de Jong, Hassan Khorasani, Hilbrand Vinckers, Frits Visser en stadsdichter Lillian Zielstra.

Poëziemarathon

De Poëzie Pubquiz is idee van Rik Andreae, Ânne de Jong en Trudy Dijkshoorn. De quiz is opgezet onder de vleugels de Poëziemarathon, georganiseerd door de Stichting Literaire Activiteiten Groningen (SLAG).
De Poëzie Pubquiz begint om 15.30 uur.

Auteur

Marc Jansen