Global Jam: grote game-wedstrijd Noorderpoort en Alfa-college

GRONINGEN

Noorderpoort en Alfa-college hebben een game-wedstrijd georganiseerd: de Global Jam 2018.

Tijdens deze wedstrijd krijgen teams van beide scholen 48 uur - van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari - de tijd om een interactieve en innovatieve game te bouwen. De Global Jam is een internationale wedstrijd waaraan teams uit de hele wereld deelnemen. Deze teams bestaan uit studenten en professionals uit het werkveld. Behalve van studenten (en alumni) van Noorderpoort en Alfa-college doen studenten van het Deltion College mee.

Showcase met vakjury

De deelnemers hebben tot en met zondag de tijd om een volledige game te bouwen. Ze presenteren hun eindproduct tijdens een showcase op zondagmiddag aan een professionele vakjury. Deze showcase vindt van 16.30 tot 18.00 plaats op de Noorderpoortlocatie aan de Pop Dijkemaweg 88 in Groningen.

Auteur

Marc Jansen