Blind date tussen kunstwerken Groninger Museum

GRONINGEN

Kunstspot, het online platform voor de beeldende kunst in Groningen, organiseert een blind date in het Groninger Museum. Vrijgezellen in Groningen kunnen zich tot 1 februari aanmelden bij het platform.

Kunstspot zoekt een perfecte match van kandidaten. Het winnende koppel bezoekt samen de tentoonstellingen ‘De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner’ en ‘Ook Romantiek’ in het Groninger Museum. Na het bezoek aan de tentoonstellingen kunnen zij nog even borrelen in het museum café. Na afloop interviewt een redacteur van Kunstsport het koppel (afzonderlijk van elkaar) ver de blind date en de tentoonstellingen. Het artikel wordt op Valentijnsdag gepubliceerd op Kunstspot.nl.

Aanmelden

Vrijgezellen kunnen zich aanmelden door vóór 1 februari een mail te sturen naar info@kunstspot.nl; onder vermelding van ‘Blind date’. De mail dient de volgende gegevens bevatten: voornaam, leeftijd, studie/ werk, date met man of vrouw, data beschikbaarheid tussen 1 en 7 februari 10.00 en 17.00 uur.

Auteur

Marc Jansen