Nieuw KEI-bestuur maakt zich op voor 50ste KEI-week

GRONINGEN

Een nieuw KEI-bestuur is bij de start van een nieuw jaar begonnen aan de voorbereiding van de vijftigste KEI-week. Tijdens deze introductieweek krijgen aankomende eerstejaarsstudenten de mogelijkheid alle recreatieve, sportieve en culturele facetten van de stad Groningen te leren kennen.

Het dagelijks bestuur van Stichting KEI bestaat dit jaar uit Marc Boels (voorzitter), Heleen Laarhoven (secretaris), Jelle Stoppelenburg (penningmeester), Sophie Holwerda (directeur acquisitie), Laura Schut (directeur werving en promotie), Mirjam Geerts (directeur evenementen I) en Willem-Jan Kramer (directeur evenementen II).

KEI-week

De KEI-week plaats van 13 tot en met 17 augustus. Met extra aandacht voor onder andere duurzaamheid, huisvesting van studenten én het lustrum van Stichting KEI. Het thema voor de vijftigste KEI-week wordt 15 februari bekendgemaakt.
Meer informatie: www.keiweek.nl.

Auteur

Marc Jansen