Reggae Fever presents: Romain Virgo naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Romain Virgo geeft woensdag 11 april een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Romain Virgo is een opvallende artiest binnen de nieuwe golf jonge reggae-artiesten uit Jamaica. Met zijn ‘lover’s rock (liefdesliedjes) met een moderne twist voegt hij een heel eigen stijl toe aan de hedendaagse Jamaicaanse sound. ‘ De jonge zanger is meer een ideale schoonzoon dan een rebel, en meer een romanticus dan een rootsman, en dat leverde hem de titel ‘prins van de lover’s rock’ op.

Romain Virgo

Romain Virgo won in 2007 als jongste deelnemer ooit (17 jaar) de Digicel Rising Stars competitie, een belangrijke talentenjacht op Jamaica. Zijn debuutplaat ‘Romain Virgo’ verscheen in 2010, ‘The System’ volgde in 2012. Aansluitend zorgde hij voor een gestage stroom aan hits: ‘No Money’, ‘Love Doctor’, ‘Soul provider’, ‘Fade Away’. In 2017 verscheen het album ‘Lovesick’.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/1YyOMZ9MWmM
Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie/ kaartverkoop (à 23 euro): de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen