HB-Café in teken hoogbegaafdheid en creativiteit

GRONINGEN

Hoogbegaafdheid en creativiteit. Dat is het thema van het HB-Café dat vrijdag 9 februari plaatsvindt in Hampshire Hotel – Groningen Centre.

Balkunstenaar, jongleur en theatermaker Marco Vermeer gaat in een interactieve lezing in op hoogbegaafdheid als katalysator voor creativiteit. Hoe stimuleer je creativiteit bij jezelf en anderen? Kun je intellectuele uitdagingen blijven vinden in het creatieve proces? En hoe ga je om met sturing, kritiek of tegenslag?

Marco Bonisimo

Marco Vermeer, als artiest bekend onder de naam Marco Bonisimo, is vanuit de studie civiele techniek, theaterwetenschappen en circusschool de Hoogte, uitgegroeid tot een succesvol theatermaker en jongleur. Hij werkt solo of in gezelschappen, waaronder Duo Diesel en Circustheater TENT. Hij is bovendien hoogbegaafd.

Aanmelden

Het HB-Café, een activiteit van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen, begint om 19.30 uur. Het inhoudelijke deel duurt tot 22.00 uur. Daarna kan worden nagepraat onder het genot van een drankje. Entree: € 17,50. Aanmelden: http://ihbv.nl/evenementen.

Auteur

Marc Jansen