Super Bowl Sunday in Sports Bar De Groote Griet

GRONINGEN

American Football Club Groningen Giants heeft voor zondag 4 februari een Super Bowl-party georganiseerd. Plaats van handeling is Sports Bar De Groote Griet in Groningen.

De Super Bowl is het grootste sportevenement van de Verenigde Staten. De strijd om de Super Bowl gaat tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference, de twee professionele competities die verenigd zijn in de National Football League (NFL). De titelstrijd gaat dit jaar tussen de Philadelphia Eagles - New England Patriots.

Super Bowl-party

De Super Bowl-party in Sports Bar De Groote Griet gaat gepaard met een pubquiz, Beer Pong, cheerleaders, Red Cups, internationale bieren én een American Football-wedstrijd met Groningen Giant op de Grote Markt in de rust.
Super Bowl Sunday in Sports Bar De Groote Griet duurt van 21.00 tot 05.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen