Actieweekend Schipper Kozijnen in Groningen

GRONINGEN

Schipper Kozijnen in Groningen heeft voor zaterdag 3 en zondag 4 februari een actieweekend georganiseerd.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over de voordelen van kunststof en aluminium kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Wie tijdens het Schipper Actieweekend een offerte aanvraagt of een opdracht verstrekt, krijgt een KiKa-knuffelbeer cadeau. Klanten maken dit weekend bovendien kans op een weekendje weg ter waarde van 350 euro. Verder staat een drankje met iets lekkers klaar. Kinderen kunnen zich vermaken in een kinderspeelhoek. Schipper Kozijnen aan de Osloweg 137b is in het Schipper Actieweekend op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend, en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Vroegboek voordeel

Wie Schipper Kozijnen voor 28 februari opdracht geeft voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, krijgt 500 euro aan gratis accessoires.

Auteur

Marc Jansen