Rollyside FC Groningen trakteert deelnemers Leger des Heils op nieuwjaarsdiner

GRONINGEN

De Rollyside van FC Groningen trakteert vijftig deelnemers van het Leger des Heils dinsdag 30 januari op een nieuwjaarsdiner in het Noordlease Stadion.

Dit nieuwjaarsdiner dient ter vervanging van het kerstdiner dat 11 december werd afgelast vanwege de hevige sneeuwval en bijkomende gladheid.

Rollyside

De Rollyside is de supportersvereniging van FC Groningen voor mensen met een beperking. De Rollyside wil graag maatschappelijk betrokkenheid tonen door stadsgenoten een steuntje in de rug te geven. Het nieuwjaarsdiner is bedoeld voor mensen die op dit moment dakloos zijn en voor mensen die zonder hulp van het Leger des Heils dakloos zouden raken.

Geld zelf bijeengebracht

De circa zestig leden van de Rollyside hebben het geld voor dit diner zelf bijeengebracht. Directie, management en spelers van FC Groningen, bestuursleden van de supportersvereniging en de Rollyside serveren het diner.

Auteur

Marc Jansen